Samen kunnen we alles oplossen

Stiekem houden wij niet van algemene voorwaarde. Toch is het noodzaak deze op te stellen zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn. Wij verwachten dat de klant schoon en fris is bij binnenkomst en dat men de handen ontsmet alvorens men een behandelkamer betreed. Annuleringskosten nemen wij voor rekening mits deze minimaal 4 uur voor de afspraak is afgemeld, wel stellen wij het op prijs als je minimaal 24uur van tevoren je afspraak annuleert middels een what’s app bericht via 0655883383. Dat is voor beide partijen even prettig. 

Contra-indicaties: Bij de volgende contra-indicaties wordt er geen massage  of behandeling uitgevoerd: – Koorts (ook koortslip) – verkoudheid ivm covid. Allergie voor massageolie (we gebruiken olie op basis van amandelolie, maar indien notenallergie bekend is kan met een neutrale olie gewerkt worden) – Te hoge of te lage bloeddruk – Ontstekingen op de huid – Pijn – Grote vochtophopingen in het weefsel (behalve bij het vasthouden van vocht )- Spataderen – Huiduitslag (is sommige gevallen kan er worden gemasseerd dan worden betreffende plek overgeslagen, uiteraard de rest van het lichaam wel gemasseerd worden) – Opgezwollen lymfeklieren en kanker (mits i.o. met de dokter en behandelaar). 

Betalingsvoorwaarden; Betalingen dienen vooraf elke behandeling volledig en contant of per pin te worden voldaan. 

Al onze behandelingen zijn inclusief 21% BTW. Bij afnamen van een rittenkaart kunnen wij een factuur sturen (alleen geldig voor bedrijven) deze dient binnen 8 dagen te worden voldaan. Triggerpoint: Betalingen voor triggerpoint behandelingen dienen voorafgaand volledig zijn overgemaakt op onze rekening.  Rittenkaart; Bij afnamen van een rittenkaart voor de massages  kun je geen restitutie aanvragen. Het is wel mogelijk de kaart over te dragen aan iemand anders, natuurlijk gebeurt dit in overleg. Je kunt dan een mail sturen naar info@healthyrituals.nl de administratie zal dan de aanvraag in behandeling nemen. 

Betreden van de ruimte is geheel op eigen risico en ongevallen kunnen niet verhaald worden op Healthy Rituals.