Hotstone en Edelsteen massage

Stress wordt afgevoerd en nieuwe sprankelende energie komt ervoor in de plaats.

"Edelstenen kunnen je heel veel kracht geven als je in een bepaald proces of fase in je leven zit. ."
Rajani
Health goeroe

Energie-uitwisseling tussen olie, edelsteen en mens

Massage met edelsteen opleg stenen (opleggers) is geschikt voor jong en oud, voor elk huidtype en zorgt voor een goede doorstroming. Stress wordt afgevoerd en nieuwe sprankelende energie komt ervoor in de plaats. Door de warmte van de edelsteen dringt de massage dieper door in de spieren, waardoor deze nog effectiever wordt. Deze vorm van massage is daarom zeer geschikt voor mensen met spierproblemen, gewrichtsproblemen, spanningen of stress. De edelsteen massage kan een op zichzelf staande behandeling zijn of in combinatie met een andere behandeling plaatsvinden.

Read More

Waneer kies ik voor deze massage

De Edelsteenmassage brengt vooral veel verlichting bij emotionele klachten als spanningen, stress, verdriet, angst, onzekerheid en rouw. De zachte helende kracht van de edelstenen kunnen deze klachten verlichten of zelfs opheffen.

Read More

Effect

Edelstenen kunnen je heel veel kracht geven als je in een bepaald proces of fase in je leven zit. Denk aan de rode jaspis, die je helpt met beide voeten op de grond te blijven (aardend) en die de spijsvertering ondersteunt. Of de rozenkwarts die je een zachte, positieve en liefdevolle werking laat ervaren. De steen van het hart. Het effect van de edelsteen massage is ontladend en opladend. Het heeft een positief effect op de emoties en versterkt je zelfbeeld, eigenwaarde, liefde en levensvreugde.

Read More

Boek en ervaar

Duur

Maak een keuze uit 25min. 50min of 80min.

Stenen

Alle stenen worden zorgvuldig uitgezocht. Er wordt gekeken naar de kracht en werking van de edelsteen om dit te versterken bij onze gast.

Herhalen

Je kunt de massage zo vaak herhalen als je zelf wilt

Contact

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec mattis, pulvinar dapibus leo.

Informatie

Wij masseren o.a. met de 7 chakra stenen en fluoriet dit mineraal brengt je op een zachte, maar toch snelle manier bij je kern.

Boeken

Boek een afspraak en app. naar 0655883383 of mail naar info@healthyrituals.nl

Edelsteen massage

Het effect kan diep en zeer uitgebreid in het hele lichaam doorwerken.