Skin improvement

 Deze behandeling is uitermate geschikt voor de gevoelige huid omdat de biologische ingrediënten heilzaam werken bij het herstel van de balans.

Balancing

Iedere huid is uniek. Ook die van jou. Jouw huid verdient daarom de natuurlijke verzorging die optimaal aansluit bij haar specifieke behoeften.

Anti aging

Met deze behandling vergroten we de kans op een mooie en gezonde huid ondanks het verstrijken van de tijd.

 

Rajani Ott

Rajani Ott (44) oprichter van Healthy Rituals Wellness en gecertificeerd biologische skin care professional. “De producten die worden ingekocht zijn zorgvuldig uitgezocht. Ik vind het belangrijk dat het product betaalbaar is en doet wat het moet doen. Ervoor zorgen dat de huid weer in balans raakt en zijn natuurlijke matte glans laat terugkeren.” Soms heeft een huid een extra boost nodig dan kan men bij een skin care treatment bijvoorbeeld een peeling bij boeken. Wil je graag persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact op. 

Wat zegt de
klant

Ik had nog nooit gehoord van botanical beauty totdat ik ermee in aanraking kwam bij Healthy Rituals. De huid was direct voelbaar zachter. Geheel vrijblijvend kreeg ik advies over hoe ik mijn huid het beste kan verzorgen en heb ik wat producten gekocht voor thuis gebruik. 

Happy customor

Ik liep al enige tijd met eczeem op mijn handen. Door de adviezen over de biologische producten en het regelmatig gebruik ervan ben ik u eczeem vrij.

Happy customor

Ik vind het belangrijk wat ik op mijn huid smeer en ben blij dat ik in deze salon mijn huid kan laten verwennen door de heerlijke pure natuurlijke producten.

Happy costumor

Ik kreeg heel veel ongewenste pigment vlekken op mijn huid en door de needling behandeling is dit met 70% vermindert waardoor mijn huid nu straalt.

Skin care

Extra bij te boeken 

Prodcuten

Alle producten zijn 100% natuurlijk

Harsen en Epileren

Laat ongewenste haren verwijderen.