Verzorg je huid

Weet jij eigenlijk wat je op je huid smeert?

"De producten zijn zo fijn en zacht en ruiken heerlijk"
Happy Customer

Waarom organic skin care?

Steeds meer mensen kiezen voor 100% natuurlijke, biologisch en ecologisch verantwoorde ongeraffineerde producten. De producten die wij gebruiken in de salon bevatten geen microplastics en zijn duurzaam verpakt. Geschikt voor elk huidtype, maar ook speciaal voor huidproblemen als eczeem, acné en psoriasis. 

Bestel producten hier

Welk product heb ik nodig?

Om te ontdekken welke skin care jouw huid nodig heeft, kun je terecht in ons beauty salon. Kies voor een heerlijke gelaat behandeling of voor een skin treatment van Face-it studio. Jouw huid verdient de verzorging die optimaal aansluit bij jou specifieke behoeften. Weet je niet precies welk huidtype je hebt of ben je benieuwd naar de conditie van jouw huid? Maak gerust eens een afspraak met een van onze beauty professionals.

Maak een afspraak

Voor welke aandoeningen hebben jullie producten?

  • Aging
  • Acne
  • Bestraalde huid
  • Eczeem
  • Extreem droge huid
  • Voetschimel
  • Psoriasis

En nog veel meer....

Houd mijn huid in top conditie

Heilzaam

Geen zorgen als jouw huid even of misschien al wel langere tijd niet in topconditie is. Gebruik 100% biologische ingrediënten voor een heilzame werking op de aangedane huid.

Voor alle huidtype

Iedere huid is uniek. Ook die van jou. Jouw huid verdient daarom de natuurlijke verzorging die optimaal aansluit bij haar specifieke behoeften.

Advies aandoeningen

Elke levensfase kent zijn eigen uitdagingen. Van acné tot rimpels en van couperose tot onzuiverheden. Als je de juiste producten gebruikt kun je huid klachten verbeteren of zelfs laten verdwijnen.

3 stappen plan

De 3-stappen-methodiek: reinigen, verzorgen, verbeteren. Dé manier om jouw huid in optimale conditie te brengen. Laat je eens gratis informeren door onze beauty proffesional.

Webshop

Wil je producten die wij in onze wellness aanschaffen voor thuis gebruik. Gun je huid de beste verzorging voor thuis. Bekijk ons assortiment in onze webshop.

Informatie

Wil je vrijblijvend informatie ontvangen, advies van onze organic proffesional of eens een skin care behandeling ondergaan? Maak dan een afspraak via what's app
06-55883383 of mail naar info@healthyrituals.nl

Beauty Treatments

For a healthy skin

Healthy Rituals Wellness