Vele celebrities gingen je al voor

Grote bekendheden als de Kardshians, Jennifer Aniston, Angelina Jolie maken allemaal gebruik van deze techniek en jij kunt dat nu ook ondergaan.

Face It Studio

Behandelingen

Onze Beauty Artist is gespecialiseerd in de volgende behandelingen. 

Beauty Artist Cleo

“Ik kan mensen helpen die haarverlies hebben door b.v. chemokuur, alopecia of een andere reden. Deze specifieke groep krijgt altijd een mooie korting. Op deze manier kan ik een stukje van iemands natuurlijke schoonheid terug geven.”

Face it Studio onderdeel van Healthy Rituals Wellness

Beauty Secrets for stylish women

Je hoeft geen dure operaties meer te ondergaan voor het creëren van mooie natuurlijke en ‘vollere’ lippen. 

Kies jouw behandeling

Voor de PMU behandeling ontvang je 10% korting vraag naar de voorwaarde

€45,-

Dermaplaning

€299,-

PMU make-Up

€99,-

Micorneedling

Meest gestelde vragen

Wij maken gebruik van de beste producten zonder dure merken en geven uiteraard de beste service. Daarnaast adviseren wij de klant op een eerlijke manier en bieden ook een eerlijke prijs aan en wij vinden het belangrijk dat een behandeling betaalbaar moet blijven voor de klant omdat vaak voor het te behalen resultaat meerdere behandelingen nodig zijn. Duur is niet per definitie beter. 

Wij behandelen tussen de 18 en 80 jaar. Voor jongere met huidaandoeningen kunnen we samen kijken of behandelingen toe te passen zijn.

Onze behandeling zijn ook zeer geschikt voor mensen die aan een aandoening lijden als alopecia areata (kaalheid) of mensen die chemo ondergaan. Voor meer informatie stuur een bericht naar info@healthyrituals.nl

Dan zit je hier aan het juiste adres. Vele beroemdheden hebben de techniek al ontdekt die collageen aanmaakt en jij kan dit nu ook ondergaan. 

Bij vele behandelaars hanteren ze een los prijs tarief voor een terugkom sessie. Bij ons is alles in de prijs inbegrepen omdat wij het belangrijk vinden dat de klant weet waar ze aan toe is. 

Neem contact op met onze beauty artist Cleo via +31 (0) 6 34 90 33 82