Triggerpoint

heeft de potentie pijnbestrijding in deze wereld revolutionair te verbeteren.

Ervaar het zelf

Het is bekende dat beknelde triggerpoints de oorzaak zijn van pijn in het hoofd, nek en kaak, onderrug het carpaletunnelsyndroom en vele soorten gewrichtspijn die onterecht worden toegeschreven aan artritis, tendinitus, bursitis of letsel aan de gewrichtsbanden. Deze triggerpoints kunnen symthomen veroorzaken als oorpijn, duizeligheid, misselijkheid, maagzuur, hartritmestoornissen, tennisarm enz. En omdat beknelde triggerpoints verantwoordelijk kunnen zijn voor langdurige pijnklachten en invaliditeit waaruit geen verlossing lijkt, kunnen ze depressiviteit veroorzaken. Dat kunt u voorkomen door tijdig te handelen. 

 

Meer weten vraag advies

FLEXIBILITY POSTURES

Shiatsu helpt ons de symptomen van heel wat gezondheidsklachten te verzachten en succesvol te behandelen. Dat is zowel van toepassing op klachten van lichamelijks als van geestelijke aard. Shiatsu is op vele punten vergelijkbaar met acupunctuur. De klassieke acupunctuurpunten worden niet met naalden maar door aanraking of druk met de vingers, handen, voeten of ellebogen van de therapeut behandeld. Massage van de energiebanen of meridianen wordt ook vaak toegepast.

Boek een afspraak

WELKE KLACHTEN

Shiatsu helpt bij chronische spier- en gewrichtsklachten. De diepe intensieve Shiatsu massage zorgt voor een betere doorbloeding waardoor de pijn weer dragelijk wordt en je weer ‘normaal’ kunt functioneren.

Het lichaam is met elkaar verbonden: pijn in de nek wordt vaak veroorzaakt door pijn vanuit een heel ander lichaamsdeel dat uitstraalt naar de nek streek.

Ja ik wil klachten vrij door het leven

Pijn vrij

20+ jaar ervaring

Onze behandelaar heeft meer dan 20 jaar ervaring in dit vakgebied.

Werkdagen

Op maandag en dinsdag worden behandeling ingeboekt. Andere dagen zijn in overleg bespreekbaar.

Covid

Wij houden ons aan de regels van het RIVM.

Hoeveel behandelingen?

Gemiddeld gaan wij uit van 5 tot 7 behandelingen en daarna je lichaam goed bijven onderhouden. Ieder lichaam is anders en werkt anders.

Onderhoud

Het is belangrijk dat het lichaam soepel blijft daarom adviseren wij het lichaam te blijven onderhouden.

Contact

Maak een afspraak middels een what's app bericht en stuur dit naar 06 55 88 33 83 of mail naar info@healthyrituals.nl

Blijf pijn niet negeren

Wat Shiatsu kan beteken is het lokaliseren van de bron en vanuit daar verlichting bieden naar de pijnstreek of zelfs de klacht verhelpen